Todistuksia


Jarkon todistus:

. 


Armon Virtalaisen runoilija Maritta Raatikaisen todistus.

.50-vuotiaan helsinkiläisen T:n viesti 19.4.2012 :" Hei. Haluan kertoa iloisia uutisia, pyysin esirukousta talvella, kun sairastuin syöpään, joka oli m aksassa ja vatsakalvolla. Nyt olen taas käynyt kuvauksissa ja kuulin tulokset eilen: Syöpäkasvaimet ovat poissa, vain jotain pieniä juovikkaita, yhdessä kohtaa solumuutosta.

Kiitos rukouksista, että olette vieneet minua Herran eteen. Nainen pääsi hoitotauolle, mutta joutui uudestaan sairaalaan keuhkoveritulpan tähden. Veriarvot osoittivat syövän vaikuttaneen keuhkoveritulpan puhkeamiseen. Munuaiset olivat lopettaneet toimintansa ja T joutui happilaitteisiin. Lääkärit päättivät etteivät he enää elvytä häntä vaan siirtävät saattohoitoon.

Asko kävi rukoilemassa Meilahdessa tajuttomana makaavan T:n puolesta. Seuraavana aamuna munuaiset alkoivat jällleen toimia ja jo kahden päivän päästä T pysti hengittämään itsenäisesti ilman lisähappea. T uskoo parantumisensa olevan Jumalan käsissä.


Keski- Suomessa asuvan, HIV:tä sairastavan miehen koko keho oli ihottuman peitossa. Asko rukoili miehen puolesta kokouksessa lauantaina 18.8. Maanantaina 20.8. pastori Seppo Nissinen ilmoitti, että rukouksen jäljeen ihottuma oli hävinnyt koko kehosta. Samassa kokouksessa tapahtui Jeesuksen nimessä myös muita ihmeparantumisia.

Rukoilimme Askon kanssa Kemissä asuvan, 10-vuotiaan Jeminan puolesta. Tyttö oli juhannusviikolla ajanut pyörällä kolarin, jossa haima repesi. Tuskat olivat kovat ja repeytynyt haima oli kasvattanut 12 cm kystan. Vuodon vuoksi haimaan oli asetettu putki. Rukouspalvelua seuraavalla viikolla oli Oulussa haimaleikkaukseen valmistava tutkimus.

Tutkimuksissa ilmeni, että kysta oli putkineen päivineen hävinnyt haimasta ! Jeminan tuskat olivat poissa, leikkausta eikä vahvoja särkylääkkeitä enää tarvittu. Kiitos Jeesus !Tutkimuksissa ilmeni, että kysta oli putkineen päivineen hävinnyt haimasta ! Jeminan tuskat olivat poissa, leikkausta eikä vahvoja särkylääkkeitä enää tarvittu. Kiitos Jeesus !

 

<<uudemmat     vanhemmat>>

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20