Opetuksia ja puheita 

Kristillisen uskon ja opin tunteminen on äärimäisen tärkeä asia nykyisessä ajassa jossa kristillisyyttä kohtaan hyökätään hyvinkin epäraamatullisilla opeilla ja ajatuksilla. Armonvirran opetustyön tavoitteena on varustaa ihmisiä kokemaan raamattu todelliseksi omassa elämässään.

Seurakunnassamme käy paljon ulkomaalaisia puhujia vieraita joilla on paljon hyvää sanaa jaettavaksi meille. Säännölisiä vieraitamme ovat muun muassa: Marie Licciardo, piispa Samuel Ndibechukwu, Mediapastori Rowlings Israelista ja monet muut sanan palvelijat. 

"Usko tulee siis kuulemisesta, mutta kuuleminen Kristuksen sanan kautta." (Room. 10:17 )

  Lisää 


Tie, totuus ja elämä

Ohjelman päämääränä on sytyttää kristityt julistamaan evankeliumia. Ohjelma perustuu Armonvirta-seurakunnan johtajan, Asko Toivolan, saamaan näkyyn Varustaa uskovat lopun ajan sadonkorjuuseen.&np

Ohjelma koostuu kolmesta osasta: Ensimmäisessä osuudessa kuvataan sielujen voittamista kaduilla. Pääset kameran mukana seuraamaan, kuinka ihmiset vastaanottavat Jeesuksen sydämeensä!

Toinen osuus on henkilöhaastattelu. Sen toimittaa pitkään katutiimissä toiminut Mirja Heinonen. Viimeisessä kymmenminuuttisessa Asko Toivola julistaa Raamatun totuutta yhdessä Kirsi Maria Toivolan kanssa. 

  Lisää   in English


Katutyö

Temme katutyötä säännöllisesti ja moni meistä onkin pelastunut kadulla ja saanut uuden elämän Kristuksessa katutyön välityksellä.

Katutyömme motiivina on Jeesuksen lähetyskäsky: "Menkää kaikkeen maailmaan Mat. 16." Haluamme, että mahdollisimman moni pelastuisi ja tulisi tuntemaan Jeesuksen henkilökohtaisena elämänsä herrana.

Lauantaisin ennen viikon päätilaisuutta lähdemme tavoittamaan ihmisiä ostoskeskuksiin, ravintoloihin, seurakuntiin, vanhainkoteihin, vankiloihin ja kaduille - sinne missä ihmiset ovat. 

Katutyön esittelyvideot ovat suurimmaksi osaksi YouTube video suoratoisto palvelussa. Näin haluamme esitellä työtämme ulkopuoliselle jotka eivät välttämättä koskaa ole kuulleet Armon Virrasta ja rohkaista kaikkia uskovaisia evankeliumin työssä. 

 Lisää