Power of Mercy Ministries

Omistuskansan, Israelin, siunaaminen on Armonvirran toiminnan ytimessä. Armonvirran Israel-illat ovat joka kuukauden ensimmäisenä lauantaina. Tuolloin keskitymme Jumalan pelastussuunnitelmaan Israelille ja kaikille kansoille. Asko Toivola on antanut Israel-iltojen vetovastuun vaimolleen

Kirsille. Kirsi on yhdessä Askon kanssa perustanut juutalaistyöhön keskittyneen yhdistyksen: Power of Mercy Ministries, hepreaksi Nehar haRacahamim.    Yhdistyksen tarkoituksena on luoda hedelmällinen yhteys juutalaisten ja kristittyjen välille. 
Yhdistys voi harjoittaa tiedotus- ja julkaisutoimintaa kansallisesti ja kansainvälisesti, toimien yhteistyössä media-alan yhdistysten kanssa.

äky Uskollamme on juutalaiset juuret. Israel on kuin Jumalan valtakunnan kohtu maan päällä: Kaikki Jumalan ihmiskunnalle antamat liitot on solmittu juutalaisen kansan välityksellä. Vapahtajamme Jeesus on juutalainen. Jeesus: " Pelastus on juutalaisista." Joh 4.

Saatana vihaa Israelin Jumalan pelastussuunnitelmaa, jota Hän toteuttaa Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin siemenen välityksellä. Taistelu Yeshuan, Jeesuksen, takaisinpaluusta Jerusalemiin kiihtyy.

Tämä saatanan viha Messiasta ja ihmiskunnan pelastussuunnitelmaa kohtaan on antisemitismin, juutalaisvihan, juuri. Pakanoiden luku on täyttymässä. Sielujen sadonkorjuu on voimakkaampaa kuin koskaan aikaisemmin ihmiskunnan historiassa. 

Israelilaiset itse ovat kuitenkin hämmästyttävän tietämättömiä omasta juutalaisesta Messiaastaan ! He ovat matkalla ikuiseen kadotukseen ilman Pelastajaa. Samalla Israel valmistautuu sotaan. Israelin valtion syntymisestä lähtien Jerusalem on kuin juovuttava malja arabikansoille. Profetta Sakaria näkee, kuinka kaikki maailman kansakunnat tulevat yhdessä kääntymään Jerusalemia vastaan. 

Kun helvetti pääsee irti Israelissa, silloin Herra vuodattaa armon ja rukouksen Hengen omistuskansansa ylle       ( Sak.12.) Herätys on tulossa. Se on tulossa Israeliin. Juutalainen kansa tulee kokemaan ennennäkemättömän hengellisen herätyksen.  Jos haluat tulla Israel-iltaan vierailevaksi puhujaksi, ota meihin yhteys.


Kadosh - Pyhä

Rabbi Benjamin Lillemäe